O υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter, τοποθετήθηκε σχετικά με την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό 20χρονου εργαζόμενου σε beach bar στην Πάργα.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), μετά από καταγγελία του πρωτοβάθμιου Σωματείου εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας.

«Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: “Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία”. Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος αμέσως», έγραψε στο twitter ο υπουργός Εργασίας, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό κ. Γιώργο Χατζόγλου να απαντά ότι “υπάρχει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής” και ότι “μόλις πάρουμε το χαρτί από την αστυνομία και τον ιατροδικαστή θα προχωρήσουμε σε καταγγελία”.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, στην οποία εκφράζει “αμέριστη συμπαράστασή στον εργαζόμενο”.