Την υποψηφιότητα του Νίκου Σοφιανού ως επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Αθηναίων και την υποψηφιότητα του Νίκου Αμπατιέλου ως επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Πειραιά, ανακοίνωσε το ΚΚΕ, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου σε εκδήλωση για τους δημοσιογράφους, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Περισσού.

«Να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες που είσαστε σήμερα μαζί μας, θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο μετά από μία μεγάλη προεκλογική περίοδο, που δώσαμε αυτή τη μάχη να συναντηθούμε με όλους και όλες εσάς που συνεργαστήκαμε σε αυτές τις εκλογές, με πολλούς βεβαίως για πρώτη φορά, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Ξέρετε ότι το κόμμα μας από αυτές τις εκλογές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένο, ιδιαίτερα εδώ στην Αττική που είναι τρίτο κόμμα και με πολλούς βουλευτές, πολλούς για πρώτη φορά, που είναι σήμερα εδώ ανάμεσά μας.


Από από αυτή την εκλογική μάχη βεβαίως και από αυτό το θετικό βήμα που έγινε εμείς παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή και για τις επόμενες μάχες που έχουμε μπροστά μας όπως για παράδειγμα για τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών πού θα τη δώσουμε τον Οκτώβρη και με την ευκαιρία αυτή να σας πούμε ότι είναι και σήμερα μαζί μας ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και ο Νίκος 
Αμπατιέλος, βουλευτής Α’ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο του Πειραιά. Δεν θα πούμε περισσότερα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε εδώ στην παρέα απόψε, να περάσουμε όλοι καλά» είπε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Ekdilosi_Perissos2
Ekdilosi_perisossos1


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που ήταν καλεσμένοι. 
Μεταξύ πολλών βουλευτών και στελεχών του κόμματος, στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Θανάσης Παφίλης, η Βιβή Δάγκα, η Λίανα Κανέλη, η Σεμίνα Διγενή, ο Αφροδίτη Κτενά και ο Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής.

Koutsoumpas_Zacharis3
Koutsoumpas_Perissos1