Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς της, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε σχετικά με τις αλλαγές που έκανε στο κόμμα της λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Στην προεκλογική περίοδο επί 15 ημέρες φάγαμε έναν φοβερό πόλεμο, την ώρα που η Πλεύση Ελευθερίας άνοιγε τα φτερά της και ο κόσμος ερχόταν με αθρόα αγάπη και εμπιστοσύνη. Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε 222 υποψηφίους. Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί, είναι κινηματογραφημένα και τα χειροκροτήματα των υποψηφίων για το πώς θα μπούμε στη δεύτερη εκλογική μάχη.

Εγώ το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις στις 24 και 29 Μαΐου ότι κάνουμε νέες λίστες και θα φέρουμε νέους υποψηφίους», σημείωσε ακόμη η πολιτικός.

«Το έκαναν κι άλλα μικρά κόμματα: ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, η ΝΙΚΗ. Χτυπούσαν όμως μόνο την Πλεύση Ελευθερίας», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η Λένα Δημοπούλου και η Ελένη Σαπουνίδου βγήκαν δημόσια και είπαν ότι ψηφίστηκαν ξεκάθαρα αλφαβητικά. Αυτό συμβαίνει στα κόμματα που δεν είναι γνωστοί οι υποψήφιοί τους», υπογράμμισε.

Για την υποψήφια του κόμματος Χρύσα Διαμαντοπούλου και όσα είχε καταγγείλει είπε πως δεν βρισκόταν καν στην Ελλάδα.


Τέλος, αναφέρθηκε και στους γονείς της λέγοντας πως υπήρξαν υποδείγματα αγωνιστικότητας.