Για το πως ζούσε τις εκλογικές αναμετρήσεις με την αείμνηστη σύζυγό του και πολιτικό Φώφη Γεννηματά μίλησε ο Ανδρέας Τσούνης.

Ειδικότερα, ο κ. Τσούνης βρέθηκε καλεσμένος στο εκλογικό πάνελ του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, όπου μίλησε από καρδιάς για την πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο η Φώφη μας βλέπει, είναι κοντά μας και προφανώς χαίρεται για την άνοδο του κόμματος. Μιας πορείας που η ίδια ξεκίνησε το 2015 παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά εκτός βουλής είπε σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα» είπε.

«Η Φώφη ήταν ένας πολύ συμπαθής άνθρωπος, ένας γνήσια καλός άνθρωπος και το εξέπεμπε. Δεν ήταν κάτι προσποιητό. Άσχετα αν την ψήφισε κάποιος ή όχι πάντοτε, όπως και για τον πατέρα της, ένιωθε τα καλύτερα. Η συγκίνηση ήταν πανελλήνια, ήταν στον απλό κόσμο και αυτό το έβλεπε ο απλός κόσμος και το έκανε δικό του» ανέφερε για την αείμνηστη πολιτικό.

«''Θα μπείτε στη βουλή;'' ήταν η πρώτη ερώτηση που κάνατε εσείς οι δημοσιογράφοι και πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να σιγοτραγουδάει ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη που λέει “να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα”. Της άρεσε πάρα πολύ ο Μίκης Θεοδωράκης» σημείωσε ακόμη.

«Από την προεδρία της Φώφης αναδείχθηκαν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Βλέπετε ότι, παρά το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με τεράστιο στελεχιακό δυναμικό, έχουμε πολύ νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι σήμερα φτασμένα στελέχη παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ νέοι» κατέληξε ο Ανδρέας Τσούνης μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά.