Επίσκεψη σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την πρώην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Νίκη Κεραμέως, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιο βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Νίκο Παπαθανάση και τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης και υποψήφιο βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργο Κώτσηρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Κεραμέως, ο κ. Παπαθανάσης και ο κ. Κώτσηρας, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ συναντήθηκαν με στελέχη και πολίτες σε καφετέρια της Κοζάνης, επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης, όπου και συνομίλησαν με επαγγελματίες και καταναλωτές και πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις σε Σέρβια, Βελβεντό, Σιάτιστα και Νεάπολη, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Παράλληλα επισκέφθηκαν την Πτολεμαΐδα, την Κρυόβρυση, το Μεσόβουνο και τους Πύργους Εορδαίας, ενώ τα μέλη του κλιμακίου συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Αμέσως μετά τη λήξη της περιοδείας, η πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Κεραμέως, δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε συναντήσεις με εκπροσώπους τα τοπικής αυτοδιοίκησης, με φορείς, επιμελητήρια, εργαζόμενους, καταστηματάρχες, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές και πολίτες. Το κλίμα πολύ θερμό, ο ενθουσιασμός μεγάλος, οι προσδοκίες επίσης υψηλές. Ζητούμε ψήφο αυτοδυναμίας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την πρότασή μας για την επόμενη τετραετία. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά».


Από την πλευρά του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Παπαθανάσης, τόνισε: «Επισκεφθήκαμε τα Σέρβια και τη Λίμνη Πολυφύτου, το Βελβεντό, τη Σιάτιστα και τη Νεάπολη όπου συναντηθήκαμε με πολίτες και συζητήσαμε για θέματα που σχετίζονται με την περιοχή τους. Ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβούνου όπου πήραμε την ευχή του Γέροντα Στεφάνου. Οι κάτοικοι της Περιφέρειας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλαμε την τελευταία τετραετία για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της επαρχίας ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, να δουλέψουν και να προοδεύσουν. Την Κυριακή δίνουμε ψήφο στην σταθερότητα, την ελπίδα και την προκοπή. Δίνουμε ψήφο στη Νέα Δημοκρατία».

Ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Κώτσηρας, επισήμανε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου. Η χθεσινή (σημ. Πέμπτη) πολυάριθμη παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη, έρχεται να επιβεβαιώσει -για ακόμη μία φορά- το διαρκές ενδιαφέρον μας για την ελληνική περιφέρεια, αφουγκραζόμενοι τα αιτήματα και προσεγγίζοντας κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Την Κυριακή, επιλέγουμε μία ισχυρή Ελλάδα που θα συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της προόδου, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».