«Το πολιτικό θέμα με τις δηλώσεις Ηλιόπουλου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της αξιολόγησης» , τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε σωστή την θέση για την αξιολόγηση σημειώνοντας πως είναι υπέρ της θέσης αυτής και πρότεινε αξιολόγηση παντού. Είπε πως η ιδέα ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει είναι λανθασμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Ηλιόπουλου για την αξιολόγηση των γιατρών: Όσον αφορά το κομμάτι για τους οδοντιάτρους πέρα από το χιούμορ που λέει ότι έκανε, αυτή την πολιτική άσκησαν και στο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση. Δηλαδή αν δείτε την ομιλία του κ. Χουλιαράκη στη Βουλή που έλεγε γιατί βάλανε φόρο στη μεσαία τάξη και έλεγε ότι εμείς εκπροσωπούμε τα χαμηλότερα λαϊκά στρώματα και για αυτό φορολογήσανε τη μεσαία τάξη, αυτό εννοεί ο κ. Χουλιαράκης άρα αυτό που είπε εν είδει χιούμορ ο κ. Ηλιόπουλος το έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πράξη στ’ αλήθεια. Όσον αφορά την αξιολόγηση των γιατρών που ζητάει ο κ. Ηλιόπουλος είναι μεγάλο πολιτικό θέμα. Είναι μεγάλο πολιτικό θέμα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος σε αυτή την αξιολόγηση άρα έχουνε φέρει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας έναν άνθρωπο που λεει θέλω ετήσια αξιολόγηση. Πρώτα απ’ όλα εγώ θεωρώ ότι είναι σωστή αυτή η θέση και είμαι υπέρ αυτή της θέσης. Εγώ θέλω αξιολόγηση παντού. Τα συστήματα της αξιολόγησης είναι ο σύγχρονος τρόπος του management σε όλου στους μεγάλους οργανισμούς, προφανώς και σε ένα νοσοκομείο θα πρέπε να υπάρχει αξιολόγηση. Το πολιτικό θέμα εδώ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι κατά της αξιολόγησης.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για τα αποτελέσματα των εκλογών: Ανησυχώ γιατί θεωρώ ότι η ιδέα ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει είναι λανθασμένη ιδέα. Πρώτα απ’ όλα με πέντε κόμματα στο όριο του 3% είναι αδύνατο να προβλέψω τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς της Δευτέρας.