Αν και οι καρδούλες της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχουν γίνει αντικείμενο… τρολαρίσματος από τους πολιτικούς της αντιπάλους, η ίδια δεν δείχνει να πτοείται και συνεχίζει να τις... μοιράζει με κάθε ευκαιρία.

Ειδικότερα, στο νέο της μήνυμα αναφέρει πως τώρα είναι η ευκαιρία για την αντιπολίτευση της υπεράσπισης των πολιτών τους οποίους καλεί να ψηφίσουν Πλεύση Ελευθερίας για να «αλλάξουν τον κόσμο με αγάπη», ενώ στη συνέχεια κάνει την χαρακτηριστική της καρδιά.

«Έλα να αλλάξουμε τον κόσμο μαζί. Έλα μαζί για να ασκήσουμε μαζί την αντιπολίτευση που θα αλλάξει τον κόσμο. Ας μην αφήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια την χώρα με τους πολιτικούς που διαγωνίζονται στη Βουλή ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα και έπειτα χαριεντίζονται στους διαδρόμους. Ας μην τους χαρίσουμε τη στιγμή μας. Έλα να κάνουμε μαζί αυτά που ονειρευόμαστε. Θέλεις να είσαι εσύ στην Βουλή; Θα αλλάξουμε τον κόσμο με...», αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μήνυμά της σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια της.

Τώρα είναι η στιγμή μας! Τώρα είναι η ευκαιρία μας! Θέλεις να είσαι ΕΣΥ στη Βουλή; Έλα, να αλλάξουμε τον κόσμο με ❤️ Πλεύση Ελευθερίας #ζωή_στη_Βουλή #Πλεύση_Ελευθερίας #εκλογές2023 #ψήφισε_για_τη_ζωή_σου #ζωήκωνσταντοπούλου #δώσε_ζωή_στη_βουλή

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023

«Τώρα είναι η στιγμή μας! Τώρα είναι η ευκαιρία μας! Θέλεις να είσαι ΕΣΥ στη Βουλή; Έλα, να αλλάξουμε τον κόσμο με ❤️» σημειώνει στη σχετική λεζάντα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.