«Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτές τις εκλογές. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λαβωμένοι», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες νωρίς;» με τους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς εάν το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου είπε πως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα μπει στη Βουλή και τραβά ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτίμησε ότι δεν είναι δεδομένη η αυτοδυναμία της ΝΔ με επτακομματική Βουλή. Ανέφερε πως οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να κάνουν παιχνίδια στον Έβρο, καθώς η Ελλάδα έχει υπηρεσιακή κυβέρνηση και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχει κενό εξουσίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτές τις εκλογές. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λαβωμένοι, κατεβαίνουν στις εκλογές λαβωμένοι. Πιστεύω ότι η απλή αναλογική την οποία ψήφισε ο Τσίπρας για να καταστρέψει τον Μητσοτάκης καταστρέφει τον Τσίπρα διότι είναι πάρα πολύ περίεργο πως ένα κόμμα που έχασε με 21 μονάδες μέσα σε ένα μήνα θα μπορέσει να ξαναπάει στην κάλπη!

Για την κα Κωνσταντοπούλου 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η κα Κωνσταντοπούλου έχει κάνει μάλλον την πιο έξυπνη μεταστροφή τρόπου πολιτικής επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Έβγαινε πάντα πάρα πολύ σκληρή, πάρα πολύ επιθετική, πάρα πολύ απειλητική σε αυτές τις εκλογές εμφανίζεται με καρδούλες και φιλάκια, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα ή είναι επικοινωνιακό τρυκ αλλά πάντως δουλεύει. Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι θα μπει στη Βουλή. Επίσης η Κωνσταντοπούλου έχει ένα πλεονέκτημα τραβάει ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε πτώση άρα είναι πιο εύκολο να πάρεις ψηφοφόρους από εκεί. Το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι για να κάνει ένα κόμμα εξουσίας συσπείρωση πρέπει να διεκδικεί την εξουσία, είναι δύσκολο να διεκδικήσεις την εξουσίας όντας στις 21 Μαΐου 21 μονάδες πίσω.

Ερωτηθείς αν είναι δεδομένη η αυτοδυναμία της ΝΔ

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όχι, δεν είναι δεδομένη η αυτοδυναμία. Είναι αρκετά πιθανή η αυτοδυναμία αλλά δεν είναι δεδομένη, με επτακομματική Βουλή θέλεις πάνω από 38% και μην ξεχνάτε 38 plus είναι 151 έδρες δεν κυβερνιέται η Ελλάδα.

Ερωτηθείς αν θα υπάρχει πρόβλημα Τσίπρα την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν έχω τόσο μεγάλη γνώση των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα με εντυπωσιάζει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έως και με σοκάρει. Να σας πω ένα παράδειγμα με έχουν πάρει από ένα κανάλι για να βγω την Τετάρτη το βράδυ, τους λεω ποιον θα έχουμε από το ΣΥΡΙΖΑ μου είπαν κάποιον που δεν γνώριζα, λεω ο κ. Σκουρλέτης; Μου λένε όχι αυτόν τον έχουν κομμένο. -Ο κ.Φίλης; Και αυτός είναι κομμένος. -Ο κ. Τζανακόπουλος και αυτός είναι κομμένος. Δεν ξέρω πως οι άνθρωποι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ δέχονται με τόσο μεγάλη ευκολία το κόμμα τους να τους έχει αποκλείσει από τα κανάλια, από την επαφή με τους πολίτες δηλαδή. Δηλαδή να έχει στείλει το κόμμα black list ποιοι από τους ανθρώπους τους απαγορεύει να προσκαλούνται το θεωρώ φρικώδες. Δηλαδή αν ένα κόμμα θεωρεί ότι ο Φίλης, ο Σκουρλέτης ή ο Τζανακόπουλος δεν κάνουν για να το εκπροσωπούν τότε πως τους δέχεται ως στελέχη ή βουλευτές του. Το ότι δέχονται αυτοί οι άνθρωποι αδιαμαρτύρητα να εξευτελίζονται σε αυτό το βαθμό σημαίνει ότι μπορούν να δεχτούν τα πάντα άρα μπορούν να δεχτούν τον Τσίπρα και εκ νέου...

Για την υπηρεσιακή κυβέρνηση

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε κανονική κυβέρνηση ήδη έχουν αρχίσει στον Έβρο και κάνουν τα γνωστά τους παιχνίδια. Είναι απολύτως προφανές ότι οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε κενό εξουσίας. Είναι πολύ μεγάλο λάθος, πολύ μεγάλο κρίμα που ο Τσίπρας άφησε την Ελλάδα σε τόσο μεγάλο κίνδυνο. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κρίνει ο λαός στην κάλπη είναι την ανευθυνότητα του Τσίπρα, ο Τσίπρας ψήφισε την απλή αναλογική και ρίσκαρε τη χώρα.

Για την «κυβερνοεπίθεση» στις εξετάσεις

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Προφανώς έγινε κυβερνοεπίθεση από ποιον έγινε δεν το ξέρω. Το ποιος το οργάνωσε και το πλήρωσε γιατί μια κυβερνοεπίθεση κοστίζει 200-300 χιλιάδες, κάποιος εκεί έβαλε 200 χιλιάρικα για να κάνει ζημιά στη ΝΔ.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο «σκοτεινός» μου εαυτός θέλει να δει τη σκηνή της συναντήσεως στη Βουλή Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου. Αν η κα Κωνσταντοπουλου μπει στη Βουλή ο Τσίπρας δεν θα εμφανίζεται όταν μιλάει.