Mε μαντινάδες και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το πρωί οι κάτοικοι του Περάματος Κρήτης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη. Ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες είπε:

«Αγωνιζόμαστε απο τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη για να πάρει το νησί μας,το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη απο τις πλάτες της μεσαίας τάξης».

«Έχουμε άλλες αγωνίες απο τον κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε. «Εκείνος ενδιαφέρεται για να μην φορολογηθούν τα κέρδη των ολιγαρχών. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλά πια για την υπερφολογηση των τραπεζών».

«Το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει» τόνισε και δήλωσε σίγουρος οτι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ.


Επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό Ρεθύμνου Μανώλη Χνάρη, Βασίλη Σκουντή, Ελευθερία Μιχάλα και Κασσάνδρα Κοτζανάκη και τον γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Σαρρή, επισκέφθηκε την πόλη του Ρεθύμνου.

Έκανε βόλτα του σε όλη την κεντρική αγορά, μπήκε σε μαγαζιά της Παλιάς Πόλης όπου έτυχε θερμής υποδοχής των συντοπιτών του, δέχτηκε κεράσματα και ήπιε ρακές, συνομιλώντας με αρκετούς Ρεθυμνιώτες. Έστειλε το μήνυμα ότι  η έδρα του Ρεθύμνου θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ.