Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
tsipras_tsapanidou
Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα, δεν παραιτήθηκα - Δεν χρειαζόταν να βγει «silver alert»

«Αμέσως μετά το αποτέλεσμα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης»

Σοκαριστικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΠόπη Τσαπανίδου, η οποία απάντησε και στα σενάρια περί υποβολής παραίτησης μετά την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert γι'αυτήν, διαψεύδοντας τα σενάρια περί υποβολής παραίτησής της. «Είδα πολλά amber alert, silver alert, για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά. Όπως σημείωσε, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει ή όχι, αλλά δεν υπέβαλε παραίτηση.

«Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου. Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης», είπε η κ. Τσαπανίδου.

Επίσης, το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με μήλον της Έριδος την επικράτηση στον χώρο της Κεντροαριστεράς και τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.