«Επίθεση» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «στρογγυλοκάθησαν», όπως λέει, στην πρώτη σειρά και δεν χειροκροτούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Κινούμενος στη λογική... Κατσιφάρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, πως «δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους», ο «προεδρικός» Ευάγγελος Αντώναρος είπε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν στην πρώτη σειρά εάν δεν ήταν ο Τσίπρας στην ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Καλα δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;»



Η δήλωση που έφερε τη στηλίτευση

Η «περιπέτεια» του Ευάγγελου Αντώναρου είχε αρχίσει ύστερα από τηλεοπτική εκπομπή. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη στη διαδικασία της Κυριακής, 21 Μαΐου, και τοποθετήθηκε στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";» Η απάντησή του ήταν «εγώ έβλεπα μια διαφορά». 

Ο Αντώναρος είναι υπόλογος για τις δηλώσεις πριν τις κάλπες πως «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019». Ωστόσο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει αυτές τις δηλώσεις, είπε ότι δεν έλεγε την αλήθεια στην Κουμουνδούρου «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Μετά την κατακραυγή για ό,τι λογίστηκε ως κυβίστηση, ο κ. Αντώναρος υπήρξε εξόχως επιθετικός στο twitter, τονίζοντας:  «Δεν θα ανοίξω διάλογο με "ομάδες αλήθειας" και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ο,τι θελουν. Οτι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».


Αυτή η ανάρτηση προέκυψε αφού είχε ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, καθώς οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στηλίτευσαν τη δήλωσή του, αποκαλώντας τον Νοστράδαμο, μεταξύ άλλων.