Μια εβδομάδα περίπου πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χωρίς Χρώμα» του Αρτ TV είχε κληθεί να σχολιάσει τα πιθανά σενάρια συνεργασίας των κομμάτων.

Δύο ημέρες μετά τις εκλογές, οι δηλώσεις του στη συγκεκριμένη εκπομπή που σχετίζονταν με «τα λάθη» του ΣΥΡΙΖΑ και τα τηλεοπτικά κανάλια, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε δηλώσει ότι «η τηλεόραση έπαιζε και θα παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της οποιασδήποτε γνώμης στους Έλληνες πολίτες».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ήταν λάθος μας, μεγάλο, που δεν φροντίσαμε και εμείς με έναν έρανο, με κάτι, να είχαμε έστω ένα κανάλι».

Δείτε το βίντεο

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση έπαιζε και θα παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της οποιασδήποτε γνώμης στους Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ήταν λάθος μας, μεγάλο, που δεν φροντίσαμε και εμείς με έναν έρανο, με κάτι, να είχαμε έστω ένα κανάλι. Δεν είχαμε κανένα πανελλήνιας εμβέλειας».

Δείτε όλα όσα είπε ο  Παπαχριστόπουλος στην εκπομπή