Σε πολύ χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε άλλη μία συνάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου με τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά.

Και πώς να μην είναι εξαιρετικό το κλίμα, αφού η Πειραιώτισσα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το έχει ενισχύσει με 1.000.000 ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια, ώστε να αντιμετωπίσει τα χρονίζοντα λειτουργικά του προβλήματα.

_________1823___700_px___800___500_px_

Παράλληλα η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει θωρακίσει και το μέλλον του Γηροκομείου της Μητρόπολης Πειραιά, εντάσσοντάς το για πρώτη φορά σε χρηματοδότηση μέσω του ΕΟΠΥΥ (τροφεία).

Με δυο λόγια, όπως τονίστηκε, η Δόμνα Μιχαηλίδου θωράκισε και εξασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία του Γηροκομείου!

Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε εγκάρδια την Πειραιώτισσα πολιτικό και την ευχαρίστησε για όλα όσα έχει κάνει για το Γηροκομείο, αλλά και για την πολύ σημαντική συνδρομή της στο έργο της Μητρόπολης Πειραιά.

_________1823___700_px___800___500_px___1_

Δεν παρέλειψε να επισημάνει την κοινή τους χαρά για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο FINAL 4, ενώ οι παρευρισκόμενοι της αφιέρωσαν και το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία»!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αναγνώριση, την υποστήριξη και τις ευχές του και τόνισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του και στο πλευρό όλων των πολιτών του Πειραιά.