Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Απριλίου, σχεδόν το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης,έχουν επιδοθεί σε διαγκωνισμό πλειοδοσίας και υποσχέσεων.

Τάζουν με ευκολία παροχές που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν, γιατί απλά δεν τις αντέχει η Ελληνική οικονομία. Κλείνουν το μάτι σ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις για να γίνουν ευχάριστοι, αδιαφορώντας για τη ζημιά που κάνουν στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Εάν οψέποτε καλούνταν να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους,θα φόρτωναν στον τόπο ένα τέταρτο ,επαχθέστερο όλων των προηγούμενων ,μνημόνιο . Αλλά επειδή προφανώς αυτό δεν θα συμβεί , μιλάνε εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας ότι ο Ελληνικός λαός τους ξέρει πλέον από την…. κόψη !!!!

Η πικρή εμπειρία της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, τις γνωστές κωλοτούμπες με το περιβόητο δημοψήφισμα,το Νόμο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις , τους γνωστούς επαχθείς φόρους στην πλάτη του λαού και την αλλοπρόσαλλη μεταναστευτική πολιτική , είναι ακόμη νωπή στη μνήμη των Ελλήνων πολιτών.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες,δεν το ρισκάρουν. Δεν θα διακινδυνεύσουν αυτά που με κόπο και ιδρώτα κατέκτησαν. Δεν θα διακινδυνεύσουν την αναπτυξιακή πορεία,με πειραματισμούς και ψευτοπαλληκαρισμούς.

Οι εποχές που «θα έσκιζαν τα μνημόνια, θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ , θα αποκαθιστούσαν την αγοραστική δύναμη των μισθωτών και συνταξιούχων ,θα βαρούσαν τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές», είναι μια πικρή και άκρως διδακτική περίοδο για τους πολίτες. Μία εποχή που ΔΕΝ ξεχνούν και ΔΕΝ θέλουν να ξαναζήσουν, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Όπως δεν θέλουν να ξαναζήσουν εποχές ανοικτών συνόρων, τότε που «οι αλλοδαποί λιάζονταν στην Ομόνοια…». Δεν θέλουν την ασύδοτη δράση των ΜΚΟ και των Αλληλέγγυων,ΔΕΝ θέλουν νέα ΕΙΔΟΜΈΝΗ και νέα ΜΟΡΙΑ. Αντίθετα θέλουν την επέκταση του φράχτη στον Έβρο,θέλουν την αυστηρή φρούρηση των συνόρων,με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και τις Συμβατικές υποχρεώσεις μας.

Γι’αυτό και στις 21 του Μάη, θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία, για να συνεχίσουμε την πορεία ανόρθωσης του κύρους της χώρας.

Για να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε ευχάριστα τη διεθνή κοινότητα με τις επιδόσεις της Ελληνικής Οικονομίας.

Για να συνεχίσουμε το εξαγωγικό άλμα των προϊόντων μας και την εκρηκτική άνοδο του Τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Οι πολίτες θα δώσουν με την ψήφο τους την μεγάλη πλειοψηφία στη Νέα Δημοκρατία, ώστε με τιμονιέρη τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη ,να πάμε την Ελλάδα ψηλότερα!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ