«Tο αδιάβλητο των εκλογών αποτελεί κεκτημένο της Μεταπολίτευσης που κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το κατάπτυστο σύνθημα "η νοθεία είναι στο αίμα τους" μαρτυρά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν σέβεται ούτε καν τις θεμελιώδεις κατακτήσεις της Δημοκρατίας μας», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης για την ανάρτηση στον λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο Facebook με μία εικόνα στην οποία η Κουμουνδούρου καλεί όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για εκλογικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές της 21ης Μαΐου και συνοδευόταν από την ακόλουθη λεζάντα: «Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. θα κάνει τα πάντα. Η νοθεία είναι στο αίμα τους».

Δείτε την ανάρτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ

syriza_xanthis


Μαρινάκης: Οι πολίτες θα δώσουν στις 21 Μαΐου στους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διακινήσουν κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας προκειμένου να μην παραδεχτούν την αλήθεια: ότι οι πολίτες τούς γυρνούν την πλάτη. Υπονομεύοντας ευθέως τη δημοκρατική ομαλότητα αναζητούν απεγνωσμένα αφήγημα για την "κυβέρνηση των ηττημένων" που επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν θα καταφέρουν τίποτα ούτε με υστερίες ούτε με τη διακίνηση ψεκασμένων σεναρίων. Οι πολίτες έχουν επιλέξει η χώρα να συνεχίσει σταθερά και τολμηρά μπροστά. Και την 21η Μαΐου θα δώσουν στους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.