Μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο πρόκειται να διεκδικήσει ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο «παπά Γρηγόρης» από την δημοφιλέστατη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στις 21 Μαΐου.

Ο κ. Σαββιδάκης αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές 2023 με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, έδωσε το παρών στην επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κινήματος το βράδυ της Κυριακής και φωτογραφήθηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός δήλωσε στην Espresso: «Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό, τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς».

«Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς», συνεχίζει.

Δείτε την ανακοίνωση