O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας «ξαναχτύπησε» με τα ελληνικά του, κατά την παρουσίαση των επτά υποψηφίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία ενόψει των Εθνικών Εκλογών.

Ο κ Κωνσταντινέας μπέρδεψε τις αίθουσες, τα στάδια και τις συνεστιάσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως «πρέπει να είμαστε προγραμματιστικοί... αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τη γενιά μας και τη γενιά των υπόλοιπων γενιών που έρχονται».

«Όταν εμείς μπορούμε να γεμίσουμε αίθουσες και στάδια, οι άλλοι μάλλον αναβάλλουνε... μέχρι και τις συνεστιάσεις τους μέσα σε μεγάλα στάδια... Αυτό είναι ένα σχόλιο για τον ερχομό του κυρίου Μητσοτάκη, περιμένουμε να έρθει κι αυτός να μιλήσει στα στάδια όπως μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας» είπε ο κ. Κωνσταντινέας.

Σε άλλο μέρος της τοποθέτησής του, είπε: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τη γενιά μας και τη γενιά των υπόλοιπων γενιών που έρχονται, θα πρέπει να είμαστε προγραμματιστικοί σε όλα αυτά που έχουμε αναγγείλει και όχι να μιλάμε, να λέμε φούμερα για μεταξωτές κορδέλες. Αυτά θα είχα να πω...».