Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, πλέον, Άκη Σκέρτσο.

Συγκεκριμένα το καθιερωμένο briefing θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης στις 12:30 το μεσημέρι στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη ενημέρωση από τον κ. Σκέρτσο, ο οποίος πήρε την σκυτάλη μέχρι τις εκλογές από τον Γιάννη Οικονόμου που θα διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις προσεχείς κάλπες, στην Φθιώτιδα.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστοποίηση της τοποθέτησης του κ. Σκέρτσου στη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Οικονόμου στις 20/4 στην τελευταία του ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

«Σήμερα παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον καλό φίλο τον Άκη Σκέρτσο θέλω να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν νέες αρχές», σημείωσε ο κ. Οικονόμου στο τελευταίο του briefing.