Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία 24ωρα, μάλλον για τους... λάθος λόγους.

Ειδικότερα, ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε για τις πληρωμές σε σύστημα «Δήμητρα» σε περίπτωση κλεισίματος τραπεζών, ενώ την ίδια στιγμή ο υποψήφιος βουλευτής, Κρίτων Αρσένης χαρακτήρισε «φασιστικά» κόμματα τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα το στέλεχος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη μιλώντας στο OPEN αναφέρθηκε στο κόμμα Κασιδιάρη και τις εξελίξεις γύρω από αυτό, και επεσήμανε πως «βλέπουμε τα τρία κόμματα να αντιπαθούν πολύ ένα φασιστικό κόμμα Κασιδιάρη, αλλά αντιπαθούν το φασισμό; Το ρωτάω γιατί τα τρία κόμματα έχουν κάνει κύριο μέρος της πολιτικής μας, φασιστικές πολιτικές». Τα λεγόμενα του Κρίτωνα Αρσένη προκάλεσαν την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή στον βόρειο Τομέα Αττικής Παναγιώτη Βλάχο ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα είπε ο Κρίτων Αρσένης συμπληρώνοντας πως δεν περίμενε ένα στέλεχος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ να εκφράσει τέτοιες απόψεις.

Μάλιστα ο κ. Βλάχος ανάρτησε το σχετικό απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΜέΡΑ 25 διεκδικεί το έπαθλο του κόμματος με τα περισσότερα αυτογκόλ προεκλογικά. Μετά τις "κλειστές τράπεζες", αποκάλεσε τα τρία μεγαλύτερα κόμματα "φασιστικά". Ποιος; Ο κ. Αρσένης, πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ!».