Στην συνεδρίαση του Διαπαραταξιακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 3 Απριλίου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή των Φοιτητικών Εκλογών, την Τετάρτη 10 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

«Τετάρτη 10 Μαΐου, κάθε φοιτητής έχει φωνή» σημειώνει η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και προσθέτει:

«Για άλλη μία χρονιά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μέσα από τις προτάσεις της, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της ήταν «Εδώ για κάθε φοιτητή». Ήταν εδώ για τη νέα γενιά, για τους φοιτητές που εργάζονται, για τους φοιτητές που είναι αδύναμοι οικονομικά και τα καθημερινά τους προβλήματα, ενώ συνολικά, στάθηκε αρωγός στην ομαλότητα της ακαδημαϊκής καθημερινότητας. Άκουσε τη φωνή τους, προσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής, πρότεινε και έδωσε λύσεις.

Ακόμη περισσότερο όμως, υπερασπίστηκε αυτές τις φωνές. Όλες αυτές τις φωνές, που επιζητούν ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο και προοδευτικό στην πράξη, όλες αυτές, που κοινό τους όραμα, είναι ένα Πανεπιστήμιο που τους χωράει όλους και όχι λίγους. Όλες αυτές τις φωνές, που κάποιοι θα ήθελαν σιωπηλές μέσα στα ελληνικά αμφιθέατρα, όμως στην πραγματικότητα, είναι αυτές που εκπροσωπούν την πλειοψηφία. Κόντρα στις ιδεοληψίες, Κόντρα στην ισοπέδωση.

Τετάρτη 10 Μαΐου λοιπόν, οι φοιτητές διαλέγουν τη φωνή τους και όχι την ηχώ τους. Και ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για 36η χρονιά, φωνή μας, θα είναι η φωνή τους.

Τετάρτη 10 Μαΐου, κάθε φοιτητής έχει και πρέπει να έχει φωνή!

Τετάρτη 10 Μαΐου, ψηφίζουμε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!».

View this post on Instagram

A post shared by ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (@dapndfk)