To πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου, έγινε στόχος επίθεσης το απόγευμα της Πέμπτης (30/3). Άγνωστοι εισέβαλαν εντός της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται, επί της οδού Τσιμισκή και πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο, ενώ έγραψαν με σπρέι «Δολοφόνοι 28/2», αναφερόμενοι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου, σύμφωνα με το thestival.

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής τονίζει για το περιστατικό: «Σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα «Δολοφόνοι 28/2». Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν».
simopoul

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».