Του ανέβηκε η πίεση του Γιώργου Λαμπρούλη, του αντιπροέδρου της Βουλής, όταν ο Χρήστος Γιαννούλης από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε πως βάζει πλάτη στη Ν.Δ.

Στο βήμα της Βουλής είχε ήδη ανέβει για να ξεκινήσει την ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν τον διέκοψε ο κ. Γιαννούλης.

Αμέσως ο Γιώργος Λαμπρούλης σταμάτησε τον κ. Γεωργιάδη για να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είστε ανάγωγος. Σταματήστε αυτό που κάνετε συστηματικά, έχετε μια πάγια τακτική. Κάτι πρέπει να κάνει η Κ.Ο. σας ομάδα να πάρει μέτρα, σ' εσάς απευθύνομαι, κ. Τσακαλώτε, στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο», είπε έξαλλος ο κ. Λαμπρούλης και συνέχισε: «Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, κ. Γιαννούλη. Αφήστε τα περί ντροπής, κ. Χρηστίδου», είπε απευθυνόμενος στη Ραλλία Χρηστίδου που από τα πίσω έδρανα επευφημούσε τον Χ. Γιαννούλη.

«Σας εντυπωσιάζει η ακοή μου, αναρωτήθηκε ο κ. Λαμπρούλης, σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλή», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, δείχνοντας ότι το ραντάρ του πιάνει τα πάντα.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Α. Γεωργιάδης που σχολίασε: «Την κατηγορία του Χ. Γιαννούλη ότι ο κ. Λαμπρούλης του ΚΚΕ στηρίζει τη Ν.Δ. δεν το έχω ξανακούσει, με ξεπερνά», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και δεν είναι πολύ καλό να ξεκινάτε το πολιτικό φλερτ υβρίζοντας τον αντιπρόεδρο του ΚΚΕ… λέω εγώ τώρα!».