Σε δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας «Political» σχετικά με τη βίλα που διατηρεί στην Πάρο απάντησε μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι πρόκειται για την προσωπική του μόνιμη κατοικία και όχι για βίλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ «νοικιάζει τη βίλα στην Πάρο με 14.700 ευρώ την εβδομάδα».

«Πρόκειται για την προσωπική μου μόνιμη κατοικία, εκεί που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν πρόκειται για καμία βίλα κανενός υπουργού σε κανένα εξωτικό νησί κυκλαδίτικο, όπως είναι η Πάρος», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι περήφανος»

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του δικαιούνταν να πάρει το δάνειο με το οποίο έχτισε τη βίλα. «Είμαι περήφανος γιατί έχω καταφέρει με την ενοικίαση αυτού του σπιτιού να ζω με αξιοπρέπεια τα παιδιά μου. Νοικιάζοντας τη μόνιμη κατοικία μου και βγάζοντας τα παιδιά μου από τα δωμάτιά τους για να μένουν παιδιά που έρχονται από το εξωτερικό», σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και ανέφερε ότι «αυτό που συζητάμε είναι δάνειο τρίτεκνης μητέρας που ελήφθη το 2007, όπου κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία».

«Μη τουριστικό»

«Είναι στην Πάρο, στο μόνο μη τουριστικό χωριό. Η πρώην σύζυγός μου εδικαιούτο δάνειο τριτέκνου. Αυτό το σπίτι, που μου ανήκει το 50%, χτίστηκε και με αυτό το δάνειο. Πρόκειται για μια λασπολογία. Δεν θα τους αφήσω έτσι», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.