Ελληνοφρένεια (επανάληψη)
Ελληνοφρένεια (επανάληψη) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Kosiwni_Androulakis
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Έβαλε και τον εαυτό του στο κάδρο των υποψήφιων πρωθυπουργών σε κυβέρνηση συνεργασίας

«Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Με συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θεωρεί ότι σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα έχει ένα συντριπτικό πλεονέκτημα, αφού «δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα». Ο όρος του, ούτως ειπείν, για κυβέρνηση συνεργασίας είναι να μην είναι κάποιος από τους δύο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα. 

Σε ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι υποψήφιοι για πρωθυπουργοί, βάζοντας έτσι και τον εαυτό του στο κάδρο των υποψήφιων πρωθυπουργών σε κυβέρνηση συνεργασίας

«Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν. Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Κάθε 15 ημέρες έχουμε και ένα σκάνδαλο της ΝΔ. Δεν θα είναι δική μου επιλογή. Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι εγώ θα υποδείξω το πρόσωπο. Όχι. Θα πρέπει να συμφωνηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.