Με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση που θύμισε παλιές εποχές ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του ιστορικού στελέχους του κόμματος Κώστα Σκανδαλίδη, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του "Το ΠΑΣΟΚ meta".

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν πάνω από 800 άτομα και το «παρών» έδωσε το όλον ΠΑΣΟΚ που άκουσε προσεκτικά την πρόταση του πολυγραφότατου Κώστα Σκανδαλίδη για την επόμενη μέρα του Κινήματος.

Ξεχωρίσαμε τον Γραμματέα του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλη Κατρίνη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωσταντινόπουλο, την Γραμματέα της ΚΟ Λιακούλη Ευαγγελία, τους βουλευτές Δημήτρη Μπιάγκη, Ανδρέα Πουλά, Γιώργο Μουλκιώτη, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Τόνια Αντωνίου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Χρήστο Γκόγκα και Απόστολο Πάνα.

Έδωσαν, επίσης, το «παρών» ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βερβεσσός Δημήτρης, ο Καλατζόπουλος Μιχάλης, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Γιώργος Καββαθάς από τα Επιμελητήρια ενώ ξεχωρίσαμε και τα στελέχη του Κινήματος τους Ξεκαλάκη Στέφανο, Δημήτρη Μάντζο, Χρηστίδη Παύλο, Αργύρη Βαγγέλη, Κουστούκο Γίαννη, Κώστα Λαλίωτης, Μιλτιάδη Παπαιωάνου, Λεωνίδα Γρηγοράκο, Καρχιμάκη Μιχάλη, Θόδωρο Μαργαριτης, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Κουκουδάκη Μάρα, Δουδωνή Παναγιώτη, Νίκο Σηφουνάκη, Χρήστο Πρωτόππαπα, Γιάννη Κουράκης, Διαμαντίδη Δημήτρη, Κατερινόπουλο Θανάση. Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση του παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.