Επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής με την Εθνική Δημιουργία Βασίλης Τσιάρτας μιλώντας στα «Παραπολιτικά» 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τη Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε  «ανθελληνικά» κόμματα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας.

Ακόμα, προχώρησε στη σύγκριση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με την παιδοφιλία, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει ομοφοβικές απόψεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά» 90,1 FΜ, είπε αναφερόμενος στον επαναπροσδιορισμό φύλου στα παιδιά: «Δεν μιλάμε για ενηλίκους που ξέρουν, που έχει διαμορφωθεί το σώμα τους, η προσωπικότητά τους, ο ψυχισμός τους, που ξέρουν τι θέλουν. Εκείνο το νομοσχέδιο πήγε να περάσει ελεύθερα… Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μπορεί να επιβάλλεται με το έτσι θέλω για κάποια παιδιά ανήλικα που δεν έχουν διαμορφώσει ακόμη τίποτα σχεδόν.

Αυτό που ήταν ο γενικότερος στόχος ήταν να μην υπάρχει ηλικιακό σεξουαλικό όριο, όμως με την τότε τοποθέτησή μου υπήρξαν κάποια κόμματα μέσα στη Βουλή τα οποία είπαν να δημιουργηθεί μια επιστημονική επιτροπή η οποία θα εξετάζει αν αυτά τα παιδιά χρήζουν αλλαγής φύλου.

Στο δικαστήριο που είχα πρόσφατα, που καταδικάστηκα πρωτόδικα για τρανσφοβία, μια ψυχολόγος μάρτυρας της αντίπαλης πλευράς είπε ότι με τη δήλωσή μου αυτή προκάλεσα να δημιουργηθεί μέσα στη Βουλή αυτή η επιστημονική επιτροπή.

Αυτή η ίδια είπε ότι εξέτασε 300 παιδιά, και από αυτά τα 300 παιδιά στην Επιτροπή πήγαν μόνο τέσσερα και μάλιστα χαρακτήρισαν την Επιτροπή ότι κάνει bullying στα παιδιά. Σκέφτεστε πόσα παιδιά έσωσα τότε με αυτή μου την τοποθέτηση. Γνωρίζετε ότι η LGBTQ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία», είπε αρχικά.

«Προσβάλλομαι όταν βλέπω σε pride παρελάσεις να τοποθετούνται ενδυμασίες με τον Χριστό, την Παναγία και όλες αυτές οι προσβολές που γίνονται. Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί αυτός ο τρόπος που θέλουν όλοι αυτοί να επιβάλουν αυτό είναι φασιστικό και ρατσιστικό», συνέχισε.


Ανθελληνική η Αριστερά

«Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα συνεργαστούμε με ανθελληνικά κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ΒουλήΤον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25, το ΚΚΕ», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσιάρτας, εξηγώντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ  άνοιξε τα σύνορα και έγινε η χώρα χαβούζα, γίναμε σουρωτήρι. Τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν έχει ψηφίσει κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί την ίδια ρητορική με τους Τούρκους. Εσείς αυτό το βλέπετε ελληνικό κόμμα; Είναι ελληνική στάση;».

«Για μένα δεν είναι μετανάστες, είναι λαθροεισβολή. Μετανάστες έφυγαν και Έλληνες και πήγαν στη Γερμανία και στην Αμερική και παντού στον κόσμο, αλλά πήγαν νόμιμα, εγώ είμαι υπέρ της νομιμότητας. Δεν λέω να μην έρθει κανένας στη χώρα μας», δήλωσε σχετικά με τους πρόσφυγες και μετανάστες.