Την εκτίμησή του του για τις εθνικές εκλογές εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, εκτίμησε ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται τόσο για τις υποκλοπές όσο για την καθημερινότητα και την οικονομία και επισήμανε ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Σε ερώτηση για την εκτίμησή του σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Γιώργος Καρατζφέρης επισήμανε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από 6 μονάδες.

Στις δεύτερες εκλογές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ακόμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσίας για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «o Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον "κοντύνουν" για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».

«Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «η κ. Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά, αλλά ανώριμη πολιτικά».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Το χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπω να είναι πιο δύσκολος ο Ανδρουλάκης απ' ό,τι ο Βενιζέλος στον Σαμαρά».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε επίσης λόγο για «παλιανθρωπιά» του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε και το θέμα του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως είπε, «είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία. Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει» και δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως «προτιμώ ένα ροντβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι».

«Αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10%, τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης, θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε για τα μικρά δεξιά κόμματα.