Οργίλη απάντηση με τη μορφή δελτίου Τύπου εξέδωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά την καταγγελία Πολωνού ευρωβουλευτή για «έμμισθες σχέσεις» της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «με τη Μόσχα». 

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, πληρεξούσιου δικηγόρου της Εύας Καϊλή


Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσιες δύο κρατών-μελών της Ε.Ε. για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα». Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κ. Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω.

Τι είπε ο Πολωνός ευρωβουλευτής

Ο ευρωβουλευτής, μέλος του συντηρητικού κόμματος Νόμου και Δικαιοσύνης (PiS), Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, αποκάλυψε στις 24 Ιανουαρίου, σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika, ότι η Εύα Καϊλή «βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες σχέσεις που είχε», όπως είπε, προσθέτοντας: «Την παρακολουθούσαν δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες δύο χωρών και η βελγική Αστυνομία για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία».