«”Σκότωσαν” τη… Μαρία με “πιστόλι” του ΣΥΡΙΖΑ σε νησίδα του Έβρου», αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό (24/01) πρωτοσέλιδο της «Απογευματινής».

Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκαλυπτικά ρεπορτάζ  για τα «fake news που δυσφήμησαν την Ελλάδα» και αποκαλύπτει ότι η συνιδρύτρια της ΜΚΟ Human Rights 360 που εμπλέκεται στην ιστορία, Ελένη Τάκου, υπήρξε διευθύντρια του γραφείου δύο υπουργών Μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: Χριστοδουλοπούλου και Μουζάλα).

Επιπλέον η «Απογευματινή» ρίχνει φως στον ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου (πρώην γεν. γραμματέα) ως επικεφαλής του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.

Η ανάρτηση

Στις αποκαλύψεις της εφημερίδας αναφέρθηκε μέσω social media ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος ανήρτησε στο Facebook το πρωτοσέλιδο.

Επίσης, τόνισε με νόημα: «Συγκλονιστικά τα όσα διαβάζουμε σήμερα στην "Απογευματινή" για την υπόθεση της "νεκρής Μαρίας" και την εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί πιθανότατα οφείλεται και η αφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης».