Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την κατάθεση - «βόμβα» από την πρώην γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα, στο ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, με κατηγορούμενο τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Ειδικότερα, η πρώην γραμματέας του επιχειρηματία ισχυρίστηκε ότι τσάντες με χρήματα έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα με κατεύθυνση τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και μηνύσεις, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης οικονόμου, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει στις καταγγελίες, με το πολιτικό σκηνικό να παίρνει φωτιά.

«Οφείλει λοιπόν ο κύριος Τσίπρας να σταματήσει την σιωπή την αμηχανία και να απαντήσει στον ελληνικό λαό τι είναι αυτά που καταγγέλλονται, αν δεν κάνω λάθος αντίστοιχα φαινόμενα έχουμε να ζήσουμε από την εποχή των πάμπερς», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά,...

Δημοσιεύτηκε από Giannis Oikonomou στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη, μηνύσεις και εξώδικα απείλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Κατατίθεται μήνυση κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Τη Δευτέρα, εκτός αυτού, θα λάβουν εξώδικο και τα ΜΜΕ που δεν είδαν, δεν άκουσαν τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ & συνήγορος του κ.Καλογρίτσα» δήλωσε ο Νίκος Παππάς.


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, με τη σειρά του, σήκωσε το γάντι.

«Όλα αυτά τα έχει πει ο κύριος Καλογρίτσας εδώ και δύο χρόνια δεν έχει μηνυθεί, αν τολμήσουν να μηνύσουν τον οποιονδήποτε ή την γραμματέα του ή τον ίδιο θα ακούσουν κι αυτά που δεν άκουσαν στο δικαστήριο».

To ειδικό δικαστήριο συνεχίζει την διαδικασία με την κατάθεση μαρτύρων ενώ η πολιτική κόντρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.