Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου αναμένεται να βρεθεί εντός της εβδομάδας ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αναφορικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Qatar Gate.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο Φραντσέσκο Τζόρτζι θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου την Πέμπτη, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κράτησή του.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος τoυ QatarGate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι θα ακολουθήσει στις 17 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, πιθανότατα στις 20 Ιανουαρίου, θα έρθει η σειρά της Εύας Καϊλή. Ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.
63bc5cef0aa1e
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της Εύας Καϊλή αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση την Τετάρτη, μαζί με τη σύζυγό του. Ωστόσο οι Αρχές δεν το επιβεβαιώνουν επίσημα.
63bc5d079a4dc

Όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ότι ο κ. Αλέξανδρος Καϊλής πηγαίνει και στη φυλακή του Σεν Ζιλ, όπου κρατείται ο Τζόρτζι.

Δεν καταφέρνει πάντα να τον δει γιατί δεν είναι πρώτου βαθμού συγγενείς, όμως έχει φροντίσει να του μεταφέρει κάποια είδη πρώτης ανάγκης διότι η κατάσταση στη συγκεκριμένη φυλακή είναι κακή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.