Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των Παραπολιτικών εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Στην Πάτρα

Ο Γενικός Διευθυντής Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών άφησε αιφνίδια την Κυριακή την τελευταία του πνοή και αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 μ.μ θα τελεστεί η κηδεία του στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αναλυτικά η δήλωση

Ο κ. Θεοχάρης είπε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στην ευρύτερη οικογένεια των Παραπολιτικών γιατί ο Παναγιώτης ήταν στυλοβάτης αυτής της μεγάλης προσπάθειας που κάνετε για ακέραιη  και αντικειμενική ενημέρωση και φυσικά και στην οικογένειά του. Είμαι σοκαρισμένος, ένας τόσο νέος άνθρωπος όσο και αν έζησε τη ζωή του, το είπε πολύ ωραία ο κ. Φουσκίδης ότι ήταν πληθωρικός και έπιανε την πέτρα και την έστυβε με το χέρι του και ζούσε την κάθε στιγμή παρόλα αυτά δεν μπορείς παρά να έχεις απέραντη θλίψη για το πόσα άλλα θα μπορούσε να έχει κάνει, θα μπορούσε να έχει ζήσει, θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει   αν δεν τον έπαιρνε από εμάς η καρδιά του που τον πρόδωσε».