«Κάθε απώλεια ζωής έχει το ιδιαίτερο βάρος της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο», όπως ο Παναγιώτης Τζένος, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Είπε πως ο Παναγιώτης Τζένος είχε καλή κατανόηση της κοινωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Με αφορμή το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου: Κάθε απώλεια ανθρώπινης ζωής έχει το ιδιαίτερο βάρος της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο όπως ήταν ο Παναγιώτης Τζένος. Ένας άνθρωπος που ήταν ιδιαιτέρως εύχαρις, ένας καλός επαγγελματίας, ένας άνθρωπος ο οποίος ήξερε να προσεγγίζει τους συνανθρώπου του, είχε μια εξαιρετικά καλή κατανόηση της κοινωνίας. Δυστυχώς υπάρχουν επαγγέλματα τα οποία λειτουργούν υπό πάρα πολύ μεγάλη πίεση και ένα από τα επαγγέλματα αυτά είναι και το επάγγελμα του δημοσιογράφου για αυτό το λόγο είναι μεγάλες οι απώλειες οι οποίες υπάρχουν στον κλάδο , μεγάλες και δυστυχώς σε πολύ νέα ηλικία. Ας είναι καλά οι δικοί του να τον θυμούνται στις ωραίες του στιγμές και εμείς που είχαμε την καλή τύχη να τον γνωρίσουμε, εγώ τον γνώρισα με την ευκαιρία της ανάληψης της δημόσιας θέσης μου, είχα μια προσωπική σχέση. Εκτιμούσα πάντα το γεγονός ότι ήταν ένας άνθρωπος εντελώς ειλικρινής. Όπως ήταν στην συνέντευξη την οποία θα ελάμβανε από το οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο έτσι ήταν και στις στιγμές τις προσωπικές του, δεν άλλαζε. Σημασία έχει να έχεις ένα πρόσωπο και μέσα και έξω και

αυτού του τύπου η ειλικρίνεια είναι αυτή που εκτιμάται και από τους συνανθρώπους του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.