«Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά και αφήνει πίσω την σύζυγο και το γιό του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Έφυγε από τη ζωή

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή αργά το απόγευμα της Κυριακής, καθώς υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Αναλυτικά η δήλωση

Με αφορμή το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου, ο κ. Βορίδης είπε: «Είναι μια δύσκολη μέρα. Θερμά συλλυπητήρια καταρχάς στην Ανδριάνα. Με τον Παναγιώτη συνδεόμαστε πολύ, τον ξέρω χρόνια, η σχέση ήταν πολιτική, ήταν επαγγελματική, ήταν μια σχέση φιλική. Αφήνει πίσω του την Ανδριάνα επομένως όλη μου τη συμπαράσταση για αυτό το φοβερό χαμό και το γιό του ο οποίος είναι συμμαθητής με το δικό μου. Όλο αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Παναγιώτης έκανε σπουδαία δουλειά, ήταν από τους ανθρώπους που τιμούσαν τη δουλειά του και ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Ίσως το πιο σημαντικό που μπορώ να πω γιατι δημοσιογραφικά είχε την πορεία του, ήταν μια σπουδαία πορεία,  είναι

Με τον Παναγιώτη έχουμε περάσει πολλά σε όλη αυτή τη διαδρομή, πολλά από τη δική του περιπέτεια και τους δικούς του αγώνες γίνανε και δικοί μου

ένας άνθρωπος ο οποίος θα λείψει από τα Μέσα Ενημέρωσης, θα λείψει από τα Παραπολιτικά, θα λείψει από το ραδιόφωνο, θα λείψει από τις εφημερίδες αλλά επίσης ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, ήταν χρυσή ψυχή. Με τον Παναγιώτη έχουμε περάσει πολλά σε όλη αυτή τη διαδρομή, πολλά από  τη δική του περιπέτεια και τους δικούς του αγώνες γίνανε και  δικοί μου και πρέπει να πω ότι η χθεσινή μέρα ήταν φοβερή γιατί μιλήσαμε το μεσημέρι, είχε τη γιορτή του ο Γιάννης Κουρτάκης, ο Παναγιώτης είχε πάει διακοπές στα Καλάβρυτα, στην Πάτρα έλειπε. Τον πήρα την επόμενη μέρα να τον ρωτήσω γιατί δεν ήρθε, μου είπε που ήταν, είπαμε ότι θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα και το βράδυ έγινε αυτό. Φοβερό! Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα. Στην Ανδριάνα και στο παιδί εννοείται ότι χρειαστεί και ότι μπορούμε να κάνουμε  να τη στηρίξουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».