Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήρια στη σύζυγό του και τους οικείους του.

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου

Με αφορμή την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Τι ήταν τούτο; Εμένα με πήρε ένας γείτονάς του ξαφνικά το βράδυ και μου είπε «πέθανε ο Παναγιώτης». Λέω «τι πέθανε; αυτός είναι παιδάκι, πιτσιρίκος σε σχέση με εμάς»  και μου λέει «ανακοπή στην  Πάτρα». Μείναμε ξεροί, δεν μπορείς να πεις κάτι , δεν ξέρω τι να πω. Τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του, στη σύζυγο του πρώτα απ’  όλα, στους φίλους του, στους συγγενείς του, στους συνεργάτες του... Ήταν «γωνιώδης» δηλαδή δεν στρογγύλευε τα λεγόμενα του, σκληρός ενίοτε, «ίσιος» συνομιλητής  και τσαμπουκάς δηλαδή  δεν μάσαγε τα λόγια του. Εγώ τον συμπαθούσα πάρα πολύ, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν φίλοι γιατί δεν κάναμε παρέα προσωπική αλλά τον συμπαθούσα πάρα πολύ. Κουράγιο στους οικείους του, στη γυναίκα του πάνω απ’ όλα που θα σηκώσει βάρος και στο παιδάκι του. Ελπίζω να της συμπαρασταθούν για να αντέξει αυτή την περίοδο την πολύ σκληρή για αυτή γιατί είναι ξαφνικό .Στις παρακλήσεις στην εκκλησία λεει ο παπάς «φύλαξον ημάς από λοιμούς , σεισμούς καταποντισμούς» και τελειώνει με μια  φράση και από ξαφνικό θάνατο».  Πόσους αιώνες ταλαιπωρούσε τους ανθρώπους αυτός ο αιφνιδιασμός. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε». 

Υπέστη ανακοπή

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, το απόγευμα της Κυριακής. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.