Ο Δήμος Αθηναίων έδειξε για άλλη μία φορά ότι στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μοίρασε συνολικά 2.400 «γεύματα αγάπης» για αστέγους και φιλοξενούμενους σε δομές και δρόμους της πόλης την Παραμονή και την Ημέρα των Χριστουγέννων. Τα γεύματα έφτασαν στις δομές φιλοξενίας αστέγων, αλλά και στους δρόμους, μέσω των ομάδων Street Work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (ΚΥΑΔΑ).

dimos-athinaion__2_
dimos-athinaion__1__2

Χθες (24.12.2022), Παραμονή των Χριστουγέννων, διανεμήθηκαν συνολικά 1.200 «γεύματα αγάπης» σε αστέγους από το Δήμο Αθηναίων, συνοδευόμενα από ορεκτικά και παραδοσιακά γλυκά, τα οποία αποτέλεσαν δωρεά της εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε. Με την ίδια διαδικασία, σήμερα, ημέρα των Χριστουγέννων, προσφέρθηκαν επιπλέον 1.200 πλήρη, ζεστά γεύματα –-δωρεά της Lidl Hellas- σε σημεία όπου υπάρχουν άστεγοι και άνθρωποι που έχουν ανάγκη.

Μπακογιάννης: «Ευχή μας του χρόνου να μην είναι κανείς στον δρόμο»

«Τα Χριστούγεννα δεν έχουν όλοι την καλή τύχη να έχουν ένα ζεστό σπίτι και ένα πιάτο φαγητό. Γι’ αυτό και είμαστε εδώ, στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε με αξιοπρέπεια τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά 365 μέρες τον χρόνο! Ευχή μας του χρόνου κανείς να μην είναι στον δρόμο. Χρόνια καλά για όλες και όλους!», αναφέρει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.