Η ηγετική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη αποφάσισε να αναβάλει την επίσημη «παρουσίαση» των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, την προσεχή Κυριακή.

Φημολογείται, μάλιστα, ότι δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη τουλάχιστον μέχρι το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να ενημέρωσε τους συνεργάτες ότι όσο παραμένει θολό το τοπίο σχετικά με την κατανομή των εδρών, με τη νέα απογραφή, δεν γίνεται να ανακοινωθούν λίστες για τις εκλογές.

Οι στενοί συνεργάτες του νέου προέδρου, μάλιστα, έτρεχαν μέχρι πρότινος για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου οι υποψήφιοι να μπουν γρήγορα στην προεκλογική μάχη.

Προγραμματικές θέσεις

Το θέμα της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή (11/12) θα είναι η ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων και του μοντέλου διακυβέρνησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Στο πλάνο των προγραμματικών παρεμβάσεων συμπεριλαμβάνεται και η σημερινή (6/12) επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αυστρία, όπου θα έχει συναντήσεις με Αυστριακούς σοσιαλιστές και τεχνοκράτες που έχουν χειριστεί το ζήτημα της κοινωνικής κατοικίας. Πρόκειται για ένα project στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο ΠΑΣΟΚ.