Στην Πάτρα βρέθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο περιοδείας κυβερνητικού κλιμακίου στην Αχαΐα. 

Η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, τη συνεργάτιδα της κ. Μπακοπούλου και τους αναπληρωτές διοικητές της ΥΠΕ.

Η Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε όλους τους χώρους και τα τμήματα του νοσοκομείου, τα επείγοντα και τακτικά ιατρεία, τα χειρουργεία, τα εργαστήρια και τους θαλάμους νοσηλείας, ενώ είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Τάγαρη, τη Διοικητική Διευθύντρια Κωνσταντίνα Σιάμου, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
download
download__1_
Επόμενος σταθμός της περιοδείας της αναπληρώτριας υπουργού ήταν το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Παραλία Πατρών, το οποίο τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία και ανήκει διοικητικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμένο κέντρο που εξυπηρετεί ήδη πολλά παιδιά.
download__2_
Είχε προηγηθεί το πρωί της Τρίτης επίσκεψη στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, συνάντηση με όλο το προσωπικό και σύσκεψη με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και τους Υποδιοικητές Γ. Νικόπουλο και Π. Μάλλιο.

Στη συνέχεια, η Μίνα Γκάγκα συμμετείχε σε συνάντηση και γόνιμο διάλογο στο Επιμελητήριο Αχαΐας με την Συμμετοχή παραγωγικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων αλλά και πλήθος υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης.
download__3_
Σημειώνεται ότι στο επιμελητήριο στεγάζεται και κλιμάκιο της ΥΠΕ που πραγματοποιεί διαγνωστικά τεστ για κορονοϊό και έχει ήδη εκτελέσει 244.000 τεστ, ενώ έχουν εντοπιστεί περίπου 25.000 θετικά τεστ τους τελευταίους 18 μήνες.