Στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά μίλησε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα, κληθείς να τοποθετηθεί για την υπόθεση των φρικτών καταγγελιών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου», τόνισε ότι  κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, υπογραμμίζοντας ότι όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρόκειται για άλλη μια βαριά υπόθεση, ύστερα από τις αλλεπάλληλες που έχουμε βιώσει τον τελευταίο καιρό, σημείωσε.

Πρόσθεσε πως όπως συνέβη σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως σε αυτή της 12χρονης στον Κολωνό, «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης ή κατώτερης βαθμίδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές όπως και στην αστυνομία».

«Αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, οι δράστες θα οδηγηθουν στην δικαιοσύνη, όποιοι κι αν είναι. Η υπόθεση αφορά παιδιά και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε, και οι Περιφέρειες που έχουν υπό την εποπτεία τους αυτές τις δομές και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός» συμπλήρωσε.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία, όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» επανέλαβε ο κ. Θεοδωρικάκος.