Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εργαλειοποιήσει και να συνδέσει με χυδαίο τρόπο τη φρικιαστική αυτή υπόθεση με τη ΝΔ στηλίτευσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσων Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του αντιπαράθεσή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη.

«Είστε ένα άθλιος συκοφάντης, δεν ευθύνεται ένα κόμμα για τις άθλιες ενέργειες ενός πρώην στελέχους, θα έπρεπε να ντρέπεστε που μιλάτε έτσι για το ήθος μιας παράταξης», είπε χαρακτηριστικά χθες στον «αέρα» του OPEN ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στη δήλωση που έκανε προ ημερών ο κ. Σπίρτζης, στην οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για συγκάλυψη της κυβέρνησης στην υπόθεση του παιδοβιαστή.



Με τη σειρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «κατάντια». Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στη δήλωση του κ. Οικονόμου λέγοντας ότι «κατάντια είναι να μη δίνεις τα στοιχεία τουλάχιστον 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών», επιμένοντας στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να υπαινίσσεται ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη στο θέμα του Κολωνού.

Το τελευταίο σχόλιο του κ. Ηλιόπουλου, δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος σχολίασε πριν από λίγο τις δηλώσεις του.

«Συνεχίζουν την ίδια λάσπη ότι η Κυβέρνηση θα μπορούσε να δώσει με κάποιο τρόπο τα ονόματα αυτών των ανθρώπων στην δημοσιότητα, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Μετά παραπονιούνται όταν τους αποκαλώ ''βόθρο''. Ολοένα πάνε και πιο κάτω!», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.