«Πυρά» κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα είπε κατά του κόμματος της αξιμωατικής αντιπολίτευσης και της ρητορικής «υπέρ της Τουρκίας» που ανέφερε ότι υιοθετεί, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Γιατί με ξύπνησες το πρωί« με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή στα Παραπολιτικά 90.1, όπου και μεταξύ άλλων κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει την Τουρκία στο θέμα του μεταναστευτικού, ενώ διερωτήθηκε είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να υιοθετεί τη φήμη του νεκρού παιδιού στον Έβρο (Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ).

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Ζαχαριάδη, με τον ίδιο να επιτίθεται κατά του υπουργού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την ρητορική Ερντογάν. Είναι ότι πιο βρώμικο, ανήθικο, διχαστικό και τοξικό έχει ακουστεί διαχρονικά. Εθνικό είναι ό,τι είναι αληθές. Οι βρωμιές δεν είναι πατριωτισμός».


H απάντηση Γεωργιάδη

Απαντώντας στον Κώστα Ζαχαριάδη, ο υπουργός Ανάπτυξης άσκησε δριμύτατη επίθεση εναντίον του, αναφέροντας ότι: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε για όσα κάνετε και λέτε κατά της Ελλάδος και κατά του Λιμενικού της Σώματος και εδώ και στο Ευρωκοινοβούλιο και παντού. Αλλά που χάθηκε η ντροπή για να την βρείτε εσείς;».