«Πυρά» εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή τη διαρροή ενός υπό επεξεργασία εσωτερικού εγγράφου της Επιτροπής PEGA που έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media, εξαπέλυσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Με δήλωσή της, η κ. Ασημακοπούλου τονίζει ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «συνεχίζει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας του κόμματός του».

«Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί κατηγορηματικά και στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής», υπογραμμίζει η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Για πολλοστή φορά, τα fake news του κ. Παπαδημούλη, που στόχο έχουν να εκθέσουν διεθνώς τη χώρα μας, εκθέτουν πρωτίστως τον ίδιο που αδυνατεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», επισημαίνει η ίδια.

Ολόκληρη η δήλωση της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου

«Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλης, συνεχίζει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας του κόμματός του.

Έφτασε, χθες, στο σημείο να διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπό επεξεργασία εσωτερικό έγγραφο της Επιτροπής PEGA, με σκοπό να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη για τον ίδιο και το κόμμα του.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί κατηγορηματικά και στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeroen Lenaers.

Για πολλοστή φορά, τα fake news του κ. Παπαδημούλη, που στόχο έχουν να εκθέσουν διεθνώς τη χώρα μας, εκθέτουν πρωτίστως τον ίδιο που αδυνατεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

O πρόεδρος της Επιτροπής PEGA ζήτησε από τον Παπαδημούλη να πει συγγνώμη

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασχολείται με το θέμα των παρακολουθήσεων και των παράνομων επισυνδέσεων, Τζερόν Λέναερς «άδειασε» ξανά τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και να κατεβάσει και σχετική ανάρτηση από το Τwitter.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, μετά τις οργισμένες απαντήσεις που έδωσε στον Δημήτρη Παπαδημούλη αναφέροντας ότι προσπάθησε να δημιουργήσει «πολιτικές εντυπώσεις για εσωτερικούς λόγους», στη συνέχεια τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη για τον νέο ισχυρισμό του σχετικά με τις «αποφάσεις» της Επιτροπής να ταξιδέψει αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα.