Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Σέρρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το κτίριο του Πυροσβεστικού Σταθμού όπου υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του, με διαδικτυακή σύνδεση, με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, τον πρόεδρο Τίμο Κάτσιπο και τους υπεύθυνους μηχανικούς.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε και συνεχάρη τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. για τα έργα πανελλαδικά και κυρίως για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης τόνισε ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο βέλτιστης ενεργειακής κατανάλωσης, του οποίου η εκπόνηση της μελέτης έγινε από τη Διεύθυνση Μελετών των Κτιριακών Υποδομών και θα καλύψει τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στη Μακεδονία μας.
0a10e621-429e-4605-81d2-e1cd977559e2

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κύριε Πρόεδρε, η κατασκευή του έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και των συνεχών επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και όπως έχει πει και ο Υπουργός, ο κύριος Καραμανλής, αυτή η κτιριακή υποδομή θα συμβάλει στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, στην προστασία της περιουσίας των πολιτών και στη διασφάλιση του δασικού μας πλούτου.

Εμείς είμαστε και θα είμαστε παντού, όπου και όποτε η πατρίδα χρειάζεται ενίσχυση των κτιριακών υποδομών της. Σας ευχαριστούμε.»