«Η απάντηση είναι ας βγούνε όλα στο φως μέσα από τις εθνικές μας διαδικασίες και πιστέψτε με ότι είμαστε όλοι σε εγρήγορση οι ευρωβουλευτές της ΝΔ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα–Μισέλ Ασημακοπουλου αναφορικά με το θέμα των παρακολουθήσεων.

«Aπό τη στιγμή που γίνεται αυτή η έρευνα στην Ελλάδα, έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, έχουν κινηθεί όλες οι θεσμικές διαδικασίες δεν τολμάει κανείς εδώ να ισχυριστεί ότι δεν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα, ότι δηλαδή δεν λειτουργούν οι θεσμοί μας, δεν λέει κανείς τέτοιο πράγμα. Λένε αυτά που λέμε και εμείς ''όλα στο φως''», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου.

«Η απάντηση είναι ας βγούνε όλα στο φως μέσα από τις εθνικές μας διαδικασίες και πιστέψτε με ότι είμαστε όλοι σε εγρήγορση οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, ότι επιθέσεις δεχτεί η Ελλάδα οι οποίες να είναι στη βάση του fake news για οποιοδήποτε θέμα όχι μόνο για αυτό δεν θα μείνουν αναπάντητες». υπογράμμισε η ίδια.

«Από εκεί και πέρα εγώ συμφωνώ θεσμικά όλα στο φως είτε στην Ευρώπη είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε. Θέλω να πω να μην μεγαλοποιούμε την ευρωπαϊκή διάσταση», δήλωσε επιπρόσθετα.