Ιστορία έγραψε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Μοναχό, αφού μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Έτσι, τα συγχαρητήριά του προς την αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην, εκφράζει με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτικός κόσμος.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης για την τεράστια επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, καθώς, κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κάνει «νταμπλ» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας».

«Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. «Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

 

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης», σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Και προσθέτει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ».

Με τα θερμά αυτά λόγια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συγχαίρει την Αντιγόνη Nτρισμπιώτη που δείχνει, προσθέτει, "τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση και πίστη για να πετύχει τους στόχους του".

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει, τέλος από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!», προσθέτει.