Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου εφέδρων αξιωματικών και υπαξιωματικών του ΝΑΤΟ με την επωνυμία «Ή ταν ή επί τας» κήρυξε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

FZQK8YWWQAAeQ92
Το συνέδριο της Διασυμμαχικής Συνομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (CIOR/Confédération Interalliée des Officiers de Reserve), Εφέδρων Ιατρών (CIOMR/Confédération Interalliée des Officers Médicaux de Reserve) και Εφέδρων Υπαξιωματικών (CISOR/ Confédération Interalliée des Sous-Officiers de Reserve) από χώρες εντός και εκτός ΝΑΤΟ, πραγματοποιείται στην Αθήνα το διάστημα από τις 30 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου 2022 με σύνθημα «Ή ταν ή επί τας».

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των προαναφερθέντων Οργανισμών του Εφεδρικού κινήματος, που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι σε διαφορετική χώρα και διοργανώνεται ανά έτος από ξεχωριστά μέλη του CIOR/CIOMR.

«Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό στην έναρξη του Συνεδρίου της Διασυμμαχικής Συνομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών CIOR, που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Σύνθημα του Συνεδρίου ‘Ή ταν ή επί τας’» έγραψε ο Ν.Παναγιωτόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.