Μάχη με τις φωτιές της Πεντέλης και τις επιπτώσεις τους δεν έδωσαν μόνο η πυροσβεστική και οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας.

Τον δικό τους ολονύκτιο αγώνα έκαναν και τα στελέχη της Πρόνοιας, με επικεφαλής την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Από την πρώτη στιγμή η Πειραιώτισσα πολιτικός οργάνωσε και συντόνισε μια τεράστια επιχείρηση, για να γίνει με ασφάλεια η μεταφορά των παιδιών και ευάλωτων συμπολιτών μας, από μονάδες Υγείας, νοσοκομεία, γηροκομεία, κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες και όλες τις υπόλοιπες δομές πρόνοιας.

domna

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, όσο και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής, αλλά και το ΕΚΑΒ, ο Περιφερειάρχης Αττικής και η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κλπ.

domna__2_

Και όταν το πρώτο μέρος της διαχείρισης ολοκληρώθηκε ταχύτατα και με ασφάλεια, επισκέφθηκε ένα προς ένα όλα τα σημεία που δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν προσωρινά τους ευάλωτους συμπολίτες μας, μιλώντας η ίδια μαζί τους και μαζί με τους εργαζόμενους και το προσωπικό των δομών, ώστε να εξασφαλίσει, ότι τα πάντα έχουν γίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απέδειξε ότι, ακόμα και στην μεγαλύτερη κρίση, το «δεν αφήνουμε κανέναν πίσω και αβοήθητο» αποτελεί απόλυτη δέσμευσή της.