Καθημερινές είναι πλέον οι κυβερνητικές διαψεύσεις για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έκλεισε και τη συζήτηση περί αλλαγής του εκλογικού νόμου.

Με τις περιοδείες των πολιτικών αρχηγών να βάζουν νερό στο μύλο της εκλογολογίας, το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει ότι δεν πρόκειται να στηθούν πρόωρες κάλπες.

 «Το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός θα κάνει και τα δύο. Θα ασκεί τα καθήκοντά του όπως πρέπει και ταυτόχρονα να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, κοντά στον πολίτη, δίπλα στον κόσμο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβαλε φρένο στα σενάρια που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχεδιάζει αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ωστόσο η Κουμουνδούρου δεν έχει πειστεί ότι το σενάριο «εκλογές» έχει καεί ολοσχερώς.

 Νέο «μπρα ντε φερ» για τις συνεργασίες

Στο ίδιο κλίμα Νέα Δημοκρατία και Νίκος Ανδρουλάκης συγκρούονται για τις συνεργασίες, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής να τονίζει ότι ουδέποτε δήλωσε ότι το κόμμα του θα επιλέξει πρωθυπουργό.

 «Δημιουργική ασάφεια» καταλογίζει στον Νίκο Ανδρουλάκη η ΝΔ.

 Την Τετάρτη η κόντρα μεταφέρεται στη Βουλή και στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ΑΕΙ.