Με μια αιχμηρή και άκρως επιθετική ανακοίνωση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να δώσει συνέχεια στο θέμα για το Turkaegean.

Ειδικότερα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη νέα ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το Turkaegean, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να τον μαζέψει άμεσα».

 «Πρώτα με τους χειρισμούς του επέτρεψε στην ΕΕ να παραδώσει στον Ερντογάν το σήμα TurkAegean, νομίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Άδωνι Γεωργιάδη και συνεχίζει: «Μετά τα έβαλε με τους υπαλλήλους του υπουργείου του για να τους φορτώσει την ευθύνη της ανεπάρκειάς του. Και σήμερα ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του χρησιμοποιώντας περιθωριακό βίντεο ιδιώτη που ούτε το τουρκικό κράτος δεν έχει κάνει», προσθέτει και υπογραμμίζει:

 «Ο άνθρωπος έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος. Του το είπαμε εχθές θα του το πούμε και σήμερα: πατριδοκάπηλοι σαν αυτόν έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ατιμώσεις της Ελλάδας».

 «Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να του παρέχει κάλυψη;», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Facebook εξηγούσε τι συνέβη με το Turkaegean, λέγοντας πως «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το ακυρώσουμε».