Βούλα Πατουλίδου και Αγγελος Χαριστέας. Η πρώτη Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης στη Βαρκελώνη και το «χρυσό κεφάλι» του Euro 2004 έχουν περισσότερα κοινά από όσα μπορεί κανένας να φανταστεί.

Πέρα από δύο αθλητές που χάρισαν στιγμές εθνικής συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όλους τους Ελληνες, η Βούλα Πατουλίδου και ο Αγγελος Χαριστέας τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με την πολιτική, και συγκεκριμένα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως αντιπεριφερειάρχες στην Κεντρική Μακεδονία. Εσχάτως, όμως, τα ονόματά τους παίζουν πολύ έντονα για το εθνικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης και, όσο τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών φουντώνουν, τόσο στα εκλογικά πηγαδάκια της συμπρωτεύουσας κυριαρχεί το εξής ερώτημα: «Τι θα κάνουν τελικά Πατουλίδου και Χαριστέας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;».

Τα «Π» επικοινώνησαν με τους πρωταγωνιστές των έντονων συζητήσεων για το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης και η Βούλα Πατουλίδου και ο Αγγελος Χαριστέας μίλησαν για τη σχέση τους με την πολιτική, τον ρόλο τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τις φιλοδοξίες τους με φόντο τις επόμενες κάλπες.

Διαβάστε περισσότερα στο e-ota.gr